Kuva sarjasta Rakas tyly Jyväskylä: Näppäilykuvia Jyväskylän karusta kauneudesta vaihtelevissa säätiloissa.

Maija Holma – kuva sarjasta Rakas tyly Jyväskylä: Näppäilykuvia Jyväskylän karusta kauneudesta vaihtelevissa säätiloissa.

Jyväskylän taidemuseossa museokaupassa on ollut esillä jo useiden kymmenien taiteilijoiden taidetta ja tuotteita. Tarkoitus on tuoda esille keskisuomalaista taiteenalan osaamista ja edistää tuotteiden myyntiä. Museokaupan vieras ei liity Jyväskylän taidemuseon näyttelyihin, vaan on osa asiakaspalvelua ja museokaupan toimintaa.

23.1.–6.3.2015 Jyväskylän taidemuseon museokaupan vieraana on jyväskyläläinen valokuvataiteilija Maija Holma. Hänen kuva-aiheitaan ovat maailman ja materian muuttuminen ja muovautuminen, arkkitehtuuri, luonto, tahattomat kulttuurimaisemat ja ihmisen jättämät karut ja koristeelliset jäljet. Hän on käyttänyt valokuvateostensa pohjana rikkoutuneita, hylättyjä materian kappaleita, teollisen maailman ylijäämää. Mukana museokauppavierailussa mm. 14 postikortin sarja Rakas tyly Jyväskylä: Näppäilykuvia Jyväskylän karusta kauneudesta vaihtelevissa säätiloissa.

Maija Holma on tavattavissa Jyväskylän taidemuseolla teehetkessä pe 30.1. klo 16.30.

Jyväskylän taidemuseo / Holvi / museokauppa
Kauppakatu 23, Jyväskylä
Avoinna ti–su klo 11–18
Museokauppaan ilmainen pääsy

Facebook-tapahtuma