Keski-Suomessa Avoimet ateljeet -tapahtuma lauantaina 18.4.2015

Jyväskylän Taiteilijaseura viettää kuluvana vuonna 70-vuotisjuhlavuottaan. Osana juhlavuoden tapahtumia Keski-Suomen päivänä 18.4.2015 osa Jyväskylän taiteilijaseuran taiteilijoista pitää ateljeidensa ovet avoinna kävijöille. Plankkosta tapahtumaan osallistuvat Kirsi Neuvonen, Maija Holma, Timo Sälekivi ja Päivi Hintsanen. Tervetuloa tutustumaan Plankkon taiteilijoiden ateljeetiloihin Keski-Suomessa!

Kirsi Neuvonen
Pajagalleria – Puutarhakatu 10 B, Jyväskylä
Avoimet ovet 18.4. klo 11-17

Pajatunnelmaa, grafiikanvedoksia, vihkoja ja kortteja.

Maija Holma
Työhuone / Tanssisali Lutakko, Lutakonaukio 3, Jyväskylä (käynti rautatien/keskustan puolelta vasemmanpuoleisesta ovesta, 4. krs)
Avoimet ovet 18.4. klo 12-18

Teoksia myynnissä, teetä tarjolla, kirpputori (mm. vaatteita ja kirjoja).

Timo Sälekivi
Työhuone / Tourulan kuvataiteilijat, Kivääritehtaankatu 6 A, Jyväskylä
Avoimet ovet 18.4. klo 10-17

Tourulan kuvataiteilijoiden tiloissa taiteilijat avaavat ovet työhuoneisiinsa, esittelevät työskentelyään ja ovat koonneet myyntinäyttelyitä. Timo Sälekiven maalaukset myynnissä myös osamaksulla.

Päivi Hintsanen
c/o Timo Sälekivi / Tourulan taiteilijat, Kivääritehtaankatu 6 A, Jyväskylä
Avoimet ovet 18.4. klo 10-17

“Teen taiteilijan työtäni pääasiassa kotoa käsin, mutta suuremmat projektini käyn toteuttamassa Timo Sälekiven työhuoneella Tourulan kuvataiteilijoiden tiloissa, missä myös teosarkistoni sijaitsee. Esillä ja myynnissä on mm. uniikkivedoksiani sekä kuvarunoja, joita ei tällä hetkellä saa muualta. Myyn myös joitakin kehystettyjä teoksiani pienellä alennuksella saadakseni vähän tilaa uudelle. Tervetuloa!”

Avoimet ateljeet -päivään osallistuvien kaikkien keskisuomalaisten taiteilijoiden ateljeet löytyvät kartalta osoitteessa goo.gl/olWYLo ja luettelo kaikista tapahtumaan osallistuvista taiteilijoista Jyväskylän taiteilijaseuran sivuilta ja Facebook-tapahtumakin löytyy!