Hintsanen: Missä tuuli lakkasi, 2.-20.4.2016 Galleria Napa, Rovaniemi

Galleria Napa osallistuu kansainväliseen Slow Art Day -päivään lauantaina 9. huhtikuuta. Tapahtumalla on yksinkertainen tehtävä: innostaa yhä suurempi joukko ihmisiä löytämään taiteeseen rauhassa keskittyvän katsomiskokemuksen nautinto.

Galleria Napassa pysähdymme hitaan taiteen päivänä kokemaan Päivi Hintsasen “Missä tuuli lakkasi” -näyttelyn teoksia. Klo 13 alkavan tapahtuman alussa jokainen katsoja tarkastelee rauhassa näyttelyn teoksia omaan tahtiinsa. Lopulta jokainen valitsee yhden teoksen joka puhuttelee, kiehtoo ja vangitsee katseen. Teoksen, jonka äärelle ei voi olla pysähtymättä.

Lopuksi keskustelemme vapaamuotoisesti valitsemistamme teoksista ja keskittyneen katselukokemuksen herättämistä tuntemuksista. Jokainen voi halutessaan saada kynää ja paperia teosten äärellä koetun tajunnanvirran ylös kirjaamiseen.
Taidepysähdyksen oppaana toimii lauantaigalleristi Pilvi Keto-LeBlanc.

Tapahtuma on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Galleria Napa osallistuu Slow Art Day -tapahtumaan noin 180 muun museon ja gallerian rinnalla.
https://www.facebook.com/events/1716999818548435/

Päivi Hintsanen
Missä tuuli lakkasi
2.-20.4.2016

Galleria Napa & Studio Mustanapa
Kairatie 3, Rovaniemi