Hintsanen, Missä tuuli lakkasi

Päivi Hintsanen
Missä tuuli lakkasi
7.-25.5.2016
Promenadigalleria

Vaiveronkatu 10, Hyvinkää
Avoinna ti-pe klo 10-18, la klo 10-15, su 13-18
Vapaa pääsy.

Facebook-tapahtuma

Päivi Hintsasen Missä tuuli lakkasi -näyttelykierros on edennyt Hyvinkään taiteilijaseuran ylläpitämään Promenadigalleriaan. Kokonaisuus on viimeisen kerran esillä eteläisessä Suomessa: näyttelykokonaisuus päättää kiertueensa talvella 2016-2017 Galleria Myötätuulessa, Raahessa.

Näyttelyn teokset ovat syntyneet vuonna 2014 alkunsa saaneen Missä tuuli lakkasi -vedossarjan ympärille ja innottamina vuosien 2014 ja 2016 välillä. Näyttelykokonaisuus esittelee täyteen mittaansa kasvaneen nimisarjan lisäksi muutaman uuden työn myös pienten kuvien Ihmisiä saarillaan -sarjasta, joka tulee täydentymään vielä tuleviin näyttelyihinkin. Promenadigalleriassa on esillä viimeistä kertaa myös uniikkikuvien sarja Momentum Temporis.

Lisätietoja ja kuvia näyttelystä on näyttelyn Facebook-sivulla.