PLANKKO 2.-31.7.2016 Höyry-galleria

PLANKKO
2.-31.7.2016
Höyry-galleria
Korpilahdentie 10, Korpilahti (Jyväskylä)

FB-tapahtuma

Galleria avoinna: ma-pe 11-18, la-su 12-16

Heinäkuussa 2016 Plankko on esillä Jyväskylän Korpilahdella sijaitsevassa Höyry-galleriassa. Näyttelyssä on mukana taiteilijoita neljästä kaupungista: Helsingistä Tero Annanolli, Jari Järnström, Anitta Ruotsalainen ja Mika Vesalahti; Jyväskylästä Tuomas Hallivuo, Päivi Hintsanen, Maija Holma ja Kirsi Neuvonen; Tampereelta Katri Heinänen ja Anne Mäkelä, sekä Turusta Laura Miettinen. Monimuotoisessa näyttelyssä on esillä mm. maalausta, grafiikkaa ja valokuvapohjaisia teoksia.

Höyry-galleria on metalliseppä Ulla Huttusen ja puuseppä Arto Salmisen ylläpitämä taidegalleria entisessä vuonna 1900 rakennetussa höyrysahassa Korpilahden satamassa. Galleriasta ja sen yhteydessä sijaitsevasta Emalipuu-kaupasta on näyttelyn ajan mahdollista ostaa Plankkon taiteilijoiden teoksia sekä kortteja.

Lauantaina 2.7. klo 12-16 vietetään näyttelyiden avajaispäivää, jolloin kevyen kahvi- ja kesäjuomatarjoilun lisäksi paikalla on myös Plankkon taiteilijoita kertomassa omista teoksistaan!

#Plankko #Plankko2016 #PlankkoSummer2016 #PlankkoExhibition