Tero Annanolli (TaM) maaluksista välittyy käden liike ja muistoja matkoilta: kertaalleen käytettyjä materiaaleja, tussiviivoja. Annanolli osallistui Jakartassa “Indonesian Contemporary Art & Design”-tapahtumaan 2016. Festivaalilla hän piti myös Luovuustyöpajan indonesialaisille design-alan ammattilaisille ja taideopiskelijoille. Saman aikaan avautui myös Annanollin yksityisnäyttely Jakartan historiallisessa Kunstkring Paleis’sa. Näyttely toteutettiin yhteistyössä Suomen Jakartan suurlähetystön kanssa ja se aloitti Suomen 100-vuotisjuhlallisuudet Indonesiassa.

”Maalausteni aiheina ovat suurikokoiset kukat, hedelmät, ihmishahmot ja linnut, jotka käsittelevät aikaa, myyttejä ja ihmisen suhdetta tilaan. Tekniikkana käytän tussia, akryylia, öljyä ja lehtimetallia. Pöytäliinat ja muut jo kertaalleen käytetyt kodin tekstiilit toimivat maalausten pohjina ja niillä on jo ikään kuin oma henkilöhistoriansa. Olen ihaillut aina vanhaa käsityötaidetta ja -taitoja. Haluan ottaa vaikutteita vanhasta, mutta tuoda sen omalla tavallani nykyaikaan. Voisin kuvata sitä vanhojen tekniikoiden uusiokäytöksi.”

www.annanolli.com