Juha Laakso: Sarastus

Jerevanissa, Armeniassa, järjestetään taidegrafiikan biennale 1st International Print Biennale Yerevan 2017. Biennalen avajaiset olivat 25.10.2017 ja näyttelyn ajankohta on 25.10.-15.12.2017. Biennalen järjestäjänä toimii Foundation KulturDialog Armenien.

Biennalen jyry valitsi näyttelyyn 227 taiteilijaa 50 maasta. Näyttely esittelee kattavasti taidegrafiikkaa eri puolelta maailmaa, grafiikanteoksia näyttelyssä on 448. Spesifiä teemaa näyttelyllä ei ollut. Taiteilijat saivat ehdottaa näyttelyn jyrylle valittavaksi uusinta tuotantoaan. Juha Laaksolta on esillä biennaalessa 3 fotogravyyri- tekniikalla tehtyjä grafiikoita Tehdas 1, Tehdas 2 ja Sarastus.

Biennaalen jyry koostuu 5 taiteen ammattilaisista: Juryn puheenjohtajan Inga Heamägi M.A. (Viro) ja jäseninä Achim Könneke (Saksa), Prof. Dr. Mateusz Otręba (Puola), Dr. Alexandra Stäheli (Sveitsi) ja Sona Harutyunyan M.A. (Armenia).

www.yerevanprintbiennale.com
www.facebook.com/printmakerjuhalaakso