Anitta Ruotsalainen: I moved to your house. No, I moved to my house. No, I cant remember. It was number seven. I think so. We had plenty of rooms, but so little time to fill them. There was lot of loneliness, some laugh and roses. Many many roses. You sang to me. Objectpainting 2018

Plankkon loppuvuoden 2018 uutiskirjeessä ihaillaan aitoa taidetta.

Lue uutiskirje verkossa – samalta sivulta voit tilata sen myös omaan sähköpostiisi (SUBSCRIBE, vasen yläreuna). Uutiskirje on mahdollista tilata myös lähettämällä tilaajan sähköpostiosoite Päiville osoitteeseen paivi.hintsanen(at)coloria.net

Uutiskirje ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa ja siinä on tietoa kaikkien Plankkon jäsenien näyttelyistä, tapahtumista ja muusta toiminnasta.

Uutiskirjeen tilaajia ja Facebook-sivustamme tykkääjiä muistamme silloin tällöin pienillä ylläreillä :)